maanantai 4. huhtikuuta 2016

Pilvenreunoja lapasissa


Sisko tilasi itselleen pilvenreunakuvioiset lapaset, kun näki samalla kuviolla itselleni tekemät lapaset. Ostin itselleni tummanharmaata, harmaata ja valkoista Nalle-lankaa (se siitä langanostolakosta) pilvenreunakuvioituihin sukkiin, joten päätin käyttää samoja värejä siskon lapasiin. 


 Päädyin tekemään kaksiväriset lapaset valkoisesta ja harmaasta. Itse onnistun aina sotkemaan lapaseni sormien kohdalta, joten tuntui viisaammalta neuloa kärkiosa tummemmalla värillä


Lapaset neuloin 3,5mm puikoilla. Silmukoita oli yhteensä 48 ja yksi kuvio 8 silmukan levyinen. Pilvenreunakuvioihin neuleissa olen törmännyt monessa kotimaisessa ja ulkomaisessa blogissa. Kuviota en kopioinut mistään, mutta varmaan juuri samanlaiseen pilvenreunaan törmää yhdessä jos toisessakin paikassa.


Peukalokiila lapasissa on mielestäni niin paljon nätimmän näköinen kuin ns. aukkopeukalo. Ja oma kokemukseni on, että peukalokiilallinen lapanen istuu käteen paremmin. 


Onneksi lapaset on minulle ihan väärän kokoiset, muuten saattaisi lapaset jäädä omaan käyttöön.. :D


Pitääkin kokeilla tuota pilvenreunaa suunnitelmissa olevien sukkien lisäksi myös muihin neulomuksiin. Neulottu kestotiskirätti pilvenreunakuviolla voisi ainakin olla kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti