torstai 31. joulukuuta 2015

Villasukkia

Tavoitteenani on päästä eroon lankavarastoista. Jotenkin tässä vuosien saatossa lankoja on kertynyt jo ihan liikaa. Saa nähdä kuinka monen vuoden projekti on lankavarastojen tuhoaminen. Pitäisi varmaan alkaa totaaliseen lankojenostolakkoon ainakin siihen asti, että lankoja on alle puolet nykyisestä määrästä... 

Joululahjoiksi lähimmille tein tuttuun jokavuotiseen tapaan villasukkia.


Harmaat miesten sukat raitavarsilla ja vahvistetulla kantapäällä seiskaveikasta. 


Petroolit spiraalisukat ilman kantapäätä ihanan pehmoisesta Alpaca-langasta. Ohje Novitan sukka -lehdestä. Ihan mielettömän kivan näköinen ja hyvin jalassa pysyvä malli!


Raitasukat tiimalasikantapäällä Nalle-langasta. 


Nämä Olga-sukat olivatkin minulle aivan uusi tuttavuus. Ohje sukkiin löytyy täältä, Arkimamman Arkiralli -blogista!  Itse muokkasin linkistä löytyvää ohjetta mieleisekseni. Myöhemmin olen tehnytkin näitä myös vauvakoossa ohjetta muokaten. Tavallaan perussukat, mutta silti näissä on jotain vähän erikoisempaan.


Nämä vauvojen kirjoneulesukat on jotain niin suloista! Life with Mari-blogista löysin näihin ohjeen, klik! Mielessäni on jo monta herkullista väriyhdistelmää, joilla aion sukkia tehdä lähipiiristä löytyville muksuille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti