perjantai 13. tammikuuta 2017

Joulu


Ihana Joulu... Kuukauden päivät joulukuusi ehti luoda tunnelmaa, kun se loppiaisena pakattiin laatikkoon odottelemaan seuraavaa joulua.


Joka vuosi paketoin lahjat jollain tietyllä teemalla. Vuosi sitten jouluna askartelin itse ruskeasta paperista putsipaperikoristeiset pussit kaikille lahjoille, joihin kaikkiin leimasin saajien ja antajien nimet. Viime vuoden paketit löytyy täältä

Viime jouluna paketointi pysyi melko simppelinä ja nopeaa toteutettavana. Kaikki lahjat saivat ylleen kultaisen kääreen ja valkoharmaata perinteistä joulunarua. Pakettikortteina toimi värinaailmaltaan valko-harmaa-kultaiset Dermosililta tilatut pakettitarrat.

  

Kultaista lahjapaperia sai metsästää ihan urakalla ja eniten aikaa näissä paketeissa varmasti menikin kultaisen lahjapaperin etsintään. Mietin, että mihin ovat kadonneet yksiväriset lahjapaperit kaupoista. Kuviollisia papereita löytyi niin perinteisillä kuoseilla kuin pinnalla olevilla Frozen ja Ryhmä Hau -kuvioituinakin. 



Tämän joulun paketit olivat kyllä ihanan näköisiä, vaikka varsinaista jujua niistä ei tänä vuonna löydykään. Saa nähdä mitä sitä ensi jouluksi keksii.


Toivottavasti Sinunkin joulusi oli ihanan tunnelmallinen. Vaikka joulu onkin virallisesti jo ohi tältä erää, niin onneksi on vielä talvea jäljellä ja voi pitää vielä talvikoristeet esillä, kun joulunpunaiset koristeet ja tontut on jo varastoon pakattu..


1 kommentti:

  1. paketit olivat kauniita, mutta vielä enemmän ilahduttivat pakettien sisällöt.

    VastaaPoista