torstai 7. syyskuuta 2017

Vauvalahja


Eilen juhlittiin ihanan työkaverini yllätysvauvajuhlia. En malttanut olla ompelematta muutamaa pienen pientä söpöä vaatetta viemiseksi vauvakutsuille. 



Kahdessa ylemmässä kuvassa samat housut, joiden kaavan olen löytänyt Pinterestin kautta jostain ulkomaalaisesta blogista. Housujen ideana on kasvaa vauvan mukana pitkien resoreiden ansiosta ja kaava taisi olla kooltaan 0-6kk. Ajatuksena siis vastasyntyneellä käyttää housuja resorit kaksinkerroin ylemmän kuvan tavoin ja vauvan kasvaessa avata pitkät resorit suoriksi, kuten alemmassa kuvassa.
Kummitytölleni tein viime vuonna nämä samaiset pöksyt ja olivat käytössä useamman kuukauden.



Tuleva äiti on sanonut pitävänsä beigeistä ja valkoisista vauvanvaatteista, joten ei tarvinnut kauaa empiä tämän ihanan Paapiin kankaan tullessa vastaan Kangashamstereissa. Niin hempeä kangas vauvan pikkuruisiin vaatteisiin! <3

 Alunperin aioin tehdä Ottobren Happy Squirrel valekietaisubodyn muokattuna kietaisubodyksi. Harmikseni en kuitenkaan löytänyt siitä kaavoja piirrettynä kuin koossa 50 ja 68, kun tarkoituksena oli tehdä koossa 56/62. Löysin myöskin Pinterestistä bongaamani kietaisubodyn kaavan, joka vastaa mielestäni aika hyvin kokoa 56. Hyvä tuli näinkin ja oli tulevalla äidille oikein mieleinen.


Näiden baggy-mallisten housujen kaava on myös Pinterestistä, jota olen hieman muokannut omaan makuuni sopivaksi. Näiden pöksyjen koko on myös arviolta 56. 

Onneksi lähipiiriin on lähiaikoina tulossa useampikin vauva, niin tämä vauvanvaateompeluun hurahtanut täti-ihminen pääsee ihan urakalla ompelemaan pikkuruisia vaatteita, asusteita ja tilkkupeittoja. Niin ihanaa <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti