perjantai 15. syyskuuta 2017

Kankaiset yrttiruukut

Eilen tein -blogin ohjeella ompelin tänä kesänä viemiset kylään mennessäni sekä siskolleni että ystävälleni. Nämä yrttiruukut oli aivan älyttömän helpot ja nopeat toteuttaa. Mielestäni nämä sopisivat jollekin pienelle ruukkukasville tai -kukallekin kodiksi perinteisen keraamisen ruukun sijaan. Sopisi meidänkin sisustukseen kukkaruukuiksi, jos onnistuisin vain yhdenkin kasvin pitämään hengissä. 


 Ollaan miehen kanssa tänä kesänä ihastuttu Arvid Nordquist:n Sommar! -kahviin. Ai että, siinä vasta onkin oikea kahvien kahvi. Vähän myöhäinen kahvisuositus tosin, ainakaan meidän kotikaupungin Prismoista ei enää tätä pehmeän tummaa kahvia enää saanut, harmi. Hyvänä kakkosena tulee saman merkin oranssi auringonkukin kuvitettu mellan mörk - kahvi, joskaan ei aivan vertoja kesäkahville vedäkään. Kahvihypetyksestä asiaan, Sommar!-kahvipussin sisäpuoli on valkoinen ja miellyttää esteettistä silmääni enemmän kuin perinteisempi hopeinen kahvipussin sisusta. Etenkin tällaisessa tarkoituksessa, jossa sisäpuoli ei ole täysin piilossa. 

Yrttiruukkujen kankaaksi valikoitui lukuisista Anttilan loppuunmyynnistä hamstraamistani Annon puuvillakankaista minulle kaikkein mieleisin. Pohjaväriltään valkoisessa kankaassa on vaakasuunnassa mustia väkäsiä ikään kuin nuolina. Niin kaunis ja yksinkertainen kuosi. Sopii sisustukseen kuin sisustukseen! 


Postauksen kuvat ovat ihanan ystäväni kauniissa kodissa napsaistuja. Voi kun itsekin saisi omasta ikkunastaan katsella noin kaunista satamamaisemaa nostokurkineen kaikkineen! 







3 kommenttia:

  1. Tosi tyylikkäitä! Mullahan on muuten itellä yhä tekemättä itelleni näitä :D :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pitäisi ottaa itseäkin niskasta kiinni ja tehdä myöskin itselle! :D

    VastaaPoista
  3. Mr. Green - Casino in Detroit - Dr.MCD
    A 24-hour front desk is located at a corner of Detroit Avenue 시흥 출장안마 and North 제주 출장샵 Avenue. The 계룡 출장마사지 address 울산광역 출장샵 is a 논산 출장안마 40-story high rise building.

    VastaaPoista