torstai 21. elokuuta 2014

Viirinauha

Kummitytön leikkimökkiin tehdään pientä pintaremonttia ja kummitytön äiti kyseli olisiko minulla jotain sisustusideoita, kun vietän Pinterestissä hetken jos toisenkin joka päivä. Viirinauhat ovat aivan ihania ja vielä ompelen joihinkin omiin puutarhajuhliini (kunhan ensin hankin sen oman puutarhan.. ;) ) piiiitkän viirinauhan joka kulkisi puusta toiseen.. Päätin siis leikkimökkiin tehdä viirinauhan, mutta leikkimökin verhojen puuttuessa päädyttiin viirinauhoihin, jotka pääsevät toimittamaan verhojen virkaa.


Viirien Tilda-kankaat löytyivät omista kangasvarastoistani ja jollain hassulla tavalla kaksi täysin erilaista väriä ja kuosia/kuviota sopivat keskenään ainakin omasta mielestäni aika kivasti yhteen. Mietin vinonauhan väriä pitkään, päätyen lopulta ihan vain tylsästi valkoiseen. Viirit ompelin vinonauhaan aivan vieriviereen, koska ikkunoiden leveys oli vain noin puolisen metriä. Jos tekisin pitkän viirinauhan, uskon että kokonaisuutena näyttäisi paremmalta jos viirien välissä olisi tällöin jonkin verran "tyhjää".


Melkein silmiä särkee katsoa kuvia, kun vinonauhan ompelun jälkeen en päässyt viirejä silittämään (ehkä vihdoin 7kk muutosta olisi aika vaan ostaa se höyrysilityslauta, vaikkei niiden valmiiden päällisten kuosit minua miellytäkkään.....). Normaalisti ommellessani olen neuroottinen silittämisen suhteen ja silitän työn jokaisen työvaiheen jälkeen siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Viirit olivat mieluiset ja kunhan leikkimökin sisäseinät saavat väriä pintaansa, pääsevät viirinauhaverhot omille paikoilleen! 







2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tuli kyllä niin kiva, että mietin jo kenelle tekisin seuraavan, kun ei ehkä ihan tänne oman kodin sisustukseen sovi :D

      Poista