lauantai 12. joulukuuta 2015

12. joulukuuta

Tästä luukusta siskoni saa käytännöllisen heijastinrintakorun, jonka hän voi kiinnittää vaikkapa laukkuunsa tai takkiinsa.

Heijastimien tärkeys on viime aikoina ollut erittäin paljon mediassa esillä. Itse olen päätynyt siihen, ettei heijastimia voi koskaan olla liikaa. Vaikka minulla on ulkoiluvaatteissani ommeltuja heijastimia, olen vaatteisiini lisännyt siltikin useampia heijastimia.Muista, että et voi näkyä liikaa!

Olen pitkään halunnut tehdä tällä (klik) ohjeella kukkarintakorun, mutta en ole keksinyt ketään, joka rintakorua tulisi käyttämään. Askartelutavaroitani läpi käydessä vastaani tuli ohutta heijastinnauhaa, josta päätin kokeilla kukan tekoa. 


Malliin on varmaan jokainen törmännyt jossain ja oli odotuksiani helpompi sekä nopeampi tehdä. Löytämäni ohje oli kuvallinen ja hyvin selkeä englanninkielisyydestä huolimatta. 


Rintakorun nurjalle puolelle ompelin heijastinlangalla rintakoruhakaneulan, jonka jälkeen päättelin kukan teosta jääneet pari langanpäätä pujotellen kukan keskustaan,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti