keskiviikko 9. joulukuuta 2015

9. joulukuuta

Joka joulu vien ystäville ja lähimmille sukulaisille jotain pientä itsetehtyä joulumuistamisena. Tänä vuonna vien joulumuistamisina edellisessä postauksessa olleita kahvisaippuoita ja itsetehtyjä lasinalusia. Lasinalusia olen suunnitellut tekeväni kahdenlaisia. Tässä postauksessa esittelen toiset lasinaluset.

Monessa blogissa olen törmännyt virkattuihin pyöreisiin lasinalusiin ja kattausliinoihin. Halusin lasinalusiin kuitenkin jonkin pikkujutun, mielellään jouluisen. En myöskään halunnut minkäänlaisia piparkakku- tai pitsireunoja, vaan pitää lasinaluset simppeleinä ja selkeinä. Päädyin virkkaamaan kuhunkin lasinaluseen hopeanharmaasta langasta kannan, jolloin lasinalusista tuli joulupalloja.


Lasinalusiin käytin puuvillabambusekoite-lankoja, joita minulla on jäänyt yli tiskirättien ja tuttinauhojen virkkauksesta. Yllätyin, kuinka jouluisen värisiä kaikki jämälankani olivat.


Alusia tein yhteensä 16, eli 4kpl neljän alusen settiä.


Lasinaluset olivat tosi nopeita virkata, joten vielä ehtii virkata setti jos toinenkin joulumuistamiseksi tai ihan vaan omaan kotiin joulutunnelmaa lisäämään.


Glögintuoksuista Joulun odotusta Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti