torstai 10. elokuuta 2017

Vauvalle collegehousut ja helleasu

Tuhottoman kauan minulla lojunut näitä postauksia luonnoksissa odottaen aikaa kirjoitella tekstit kuvien ympärille. Nämäkin vaatteet ovat valmistuneet jo pari kuukautta sitten. 

NOSH:in pippuricollege, etenkin raidallisena, on aivan ihanan näköistä ja tuntuista. Miellyttävän pehmeää, mutta kuitenkin jämäkkää. Aivan täydellinen kangas esimerkiksi näihin haaroista lököttäviin pöksyihin.


Kaavana Ottobren Streaky Legs hieman kavennettuna ja pidennetyillä sekä kavennetuilla resoreilla.


Näihin kohdituksiin voi olla jo aika tyytyväinen!


Pinterestistä tulostamalla ilmaiskaavalla, jota tosin jouduin vastasyntyneen koosta suurentamaan kokoon 68, ompelin Tilda-puuvillakankaasta helleasun vauvalle. 


Haaroista löytyy kolme nepparia ja jalansuissa on kuminauhat rypytyksenä.


Vihdoinkin keksin, mihin muuhun kuin tilkkutöihin voin hyödyntää näitä aikanaan hamstraamiani Tilda-kankaita. Malliltaan helleasu on pussimainen söpöyttä lisäävien rypytysten ansiosta.


Kovin käytännöllinen asuhan tämä ei vauvalle ole, mutta lyhyeen käyttöön aivan äärettömän ylisöpö. Niskan taakse tulevat solmittavat nauhat. ja yläselkä on avonainen. Rypytyksen ansiosta vaippa pysyy takaa piilossa, vaikka malli vaipan kohdilta muutoin onkin pussimainen ja löysä.



Nämä olivat elämäni ensimmäiset nepparit. Vasaralla neppareiden aloituspaketin mukana tulleella muovityökalulla nämä paikoilleen paukuttelin. Paukuttelun jälkeen näpyttelinkin itseni suoraan ompelutarvikenettikauppaan ja tilasin itselleni nepparipihdit. Ei kiitos enää neppareiden paukuttelua vasaralla parvekkeella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti